Please visit Jefferson Lab Event Policies and Guidance before planning your next event: https://www.jlab.org/conference_planning.

LCLS-II Cryogenic System Workshop on Commissioning of LCLS-II Cryoplant

US/Eastern
Conf Rm F113 (CEBAF Center)

Conf Rm F113

CEBAF Center

Agenda
BlueJeans Call
Commissioning Plan
Document
Schedule
Spreadsheet
  • Tuesday, 4 December
    • 08:30 08:45
      Introduction & Workshop Goals 15m
      Speaker: John Hogan (JLab)
      Slides
    • 08:45 09:30
      SNS Cryoplant Commissioning - Past Experiences 45m
      Speaker: Dana Arenius (Jefferson Lab)
      Slides
    • 09:30 10:30
      LCLS-II Over Arching Commissioning Plan - High Level Flowchart 1h
      Speaker: Mr Ritendra Nath Bhattacharya (Thomas Jefferson National Accelerator Facility)
      Slides
    • 10:30 10:45
      BREAK 15m
    • 10:45 11:30
      Continue Over Arching Commissioning Plan Discussion 45m
    • 11:30 12:15
      Detailed Discussions for ALL Subsystems - Beginning with Subsystem #1: Basic Utilities 45m
      Speaker: Mr Ritendra Nath Bhattacharya (Thomas Jefferson National Accelerator Facility)
    • 12:15 12:45
      LUNCH 30m
    • 12:45 13:45
      Subsystem #2: System Utilities 1h
    • 13:45 14:45
      Subsystem #3: Purification 1h
    • 14:45 16:00
      Tour CHL & Workshop 1h 15m
    • 16:00 17:15
      Subsystem #4: Compressor System 1h 15m
    • 17:15 17:30
      Adjourn for the day 15m
  • Wednesday, 5 December
    • 08:15 09:15
      Subsystem #5: 4.5K Cold Box 1h
    • 09:15 10:15
      Subsystem #6: 2K Cold Box & Inteface Box 1h
    • 10:15 10:30
      BREAK 15m
    • 10:30 12:00
      Reconcile Construction Schedule with Idealized Commissioning Sequence 1h 30m
      Speakers: Mike Bevins (Jefferson Lab), Mr Ritendra Nath Bhattacharya (Thomas Jefferson National Accelerator Facility), Vincent Heloin (SLAC)
      Slides
    • 12:00 12:30
      LUNCH 30m
    • 12:30 13:00
      Commissioning Staffing Experiences - Levels, Skills, Types 30m
      Speaker: Jonathan Creel (Jefferson Lab)
      Slides
    • 13:00 13:30
      Onsite Training @ JLab - Experiences from SNS 30m
      Speaker: Jonathan Creel (Jefferson Lab)
    • 13:30 14:30
      Documentation Preparation - Status/Allocation/Plan 1h
      Speaker: Mr Ritendra Nath Bhattacharya (Thomas Jefferson National Accelerator Facility)
    • 14:30 15:30
      Review Action Items 1h
      Speaker: John Hogan (JLab)
    • 15:30 15:50
      Adjourn 20m